Ugrás a tartalomra
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/bs

Évet értékel a szerb elnök

2021.12.28
11:05
Forrás
Szerbiai RTV
A jövő évi fejlesztési tervekről is beszél Aleksandar Vučić.

Évértékelő sajtótájékoztatót tart szerdán 18 órakor Aleksandar Vučić. A szerb elnök bemutatja Szerbia 2022-es fejlesztési terveit, ezekben minden bizonnyal új beruházások is lesznek. Az államfő évértékelőjének részleteiről a Pannon RTV hírműsoraiban és a www.pannonrtv.com-on is beszámolunk majd.

évértékelő
Szerbia
Aleksandar Vučić
fejlesztési terv
beruházás
2022

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.