Ugrás a tartalomra

Évi ezer fontba kerülhet a Brexit a brit háztartások mindegyikének

2018.06.18
11:19
Forrás
MTI
Minden egyes brit háztartásnak évi ezer fontjába kerülhet, ha a brit EU-tagság megszűnése után vámok jelennek meg az Egyesült Királyság és az Európai Unió jelenleg teljesen vámmentes kereskedelmében.

Ezt állítják londoni pénzügyi elemzők. Az Oliver Wyman globális vállalati tanácsadó cég londoni részlege által összeállított tanulmány szerint nincs olyan Brexit-forgatókönyv, amely valamilyen mértékben ne emelné a brit háztartásokra háruló költségeket. A ház szerint a legrosszabb forgatókönyv esetén, vagyis akkor, ha az EU-val folytatott brit kereskedelmet a Brexit után magas vámok és szabályozói korlátozások terhelnék, a nemzetgazdasági szintű éves többletköltség elérheti a 27 milliárd fontot.

London
Egyesült Királyság
Brexit
Oliver Wyman

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.