Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Évösszegzés a Magyar Mozgalomnál

2020.12.29
14:55
2020.12.29
17:39
Forrás
Pannon RTV
Az MM elnöke arról is beszélt, milyen értékek mentén keresnének együttműködő partnereket.

Mind önkormányzati, mind országos szinten sikertelennek nevezték a 2020-as évet Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati képviselői a mai sajtótájékoztatójukon. A következő évben ez a tömörülés elsősorban a szervezeti struktúráját kívánja erősíteni. Sövény Ferenc, a Magyar Mozgalom elnöke szerint a szülőföldön maradás és az európai integráció terén ebben az évben nem történtek pozitív előrelépések.

Pannon RTV

Sövény Ferenc, elnök, Magyar Mozgalom: „A Magyar Mozgalom részéről világos az álláspont annak tekintetében, hogy a haladó párttal semmilyen fajta együttműködést nem kíván kialakítani a jövőben sem. Tehát azokkal az ellenzéki tömörülésekkel vagy opciókkal, akikkel ugyanazon elvek mentén tudunk haladni, politizálni, akiknek ugyanolyan fontos az európai integráció, akiknek ugyanúgy fontos a kisebbségvédelem, illetve a kisebbségi magyarság helyzetének javítása, és elősegíti a magyarság céljainak megvalósulását, azokkal a jövőben is szeretnénk együttműködni.”

Magyar Mozgalom
Szabadka Polgári Mozgalma
Sövény Ferenc
évösszegzés
értékelés
együttműködés

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.