Ugrás a tartalomra

Felsőoktatási intézmények kapnak tartományi támogatást

2018.05.30
18:37
2024.03.19
08:40
Forrás
Tartományi Kormány
A mintegy 48 millió dinárnyi támogatást 9 újvidéki egyetemi kar, hét szakfőiskola és az újvidéki, valamint a szabadkai egyetemista otthonok között osztották szét.

Újvidéki, szabadkai, nagybecskereki, verseci, mitrovicai és nagykikindai felsőoktatási intézmények és diákotthonok írtak alá támogatási szerződéseket az illetékes tartományi titkársággal.

Az idén harmincmillió dinárt szántak felújítási munkálatokra, hatmilliót felszerelés és eszközök vásárlására és tizenkétmillió dinárt az újvidéki és szabadkai diákotthonok tatarozására és karbantartására - mondta a szerződés aláírás alkalmával Zoran Milošević tartományi felsőoktatási és tudományügyi titkár. A mintegy 48 millió dinárnyi támogatást 9 újvidéki egyetemi kar, hét szakfőiskola és az újvidéki, valamint a szabadkai egyetemista otthonok között osztották szét.

Vajdaság
felsőoktatás
támogatás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.