Ugrás a tartalomra

Felülvizsgálja saját működését az EP

2021.05.12
14:25
Forrás
Közlemény
Deli Andor képviseli a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportját az Európai Parlament működésének megreformálását célzó munkacsoportban.

A munkacsoport célja, hogy a koronavírus-járvány miatt online működésre kényszerült parlamenti munka tapasztalatait megvizsgálja, és a működésre vonatkozó módosításokat javasoljon. Deli tagsága kapcsán kiemelte, fontos, hogy levonják az elmúlt év tapasztalatait és előremutató, ugyanakkor az alapszerződésekkel összhangban levő javaslatokat fogalmazzanak meg a jövőbeli működésre vonatkozóan. A koronavírus-járvány az uniós szintű képviseleti demokráciát is tesztelte, az Európai Parlament kénytelen volt a digitális térbe helyezni működését, ez azonban számos eljárásjogi kérdést is felvetett. Éppen ezért üdvözlendő, hogy az Európai Parlament elkezdte saját működésének felülvizsgálatát - áll a közleményben.

Deli Andor
Európai Parlament

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.