Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/Nattanan Kanchanaprat

A fizetésekről szóló törvény elfogadása prioritás

2020-10-29
09:00
Forrás
Pannon RTV
Az első feladatok közé sorolta a fizetésekről szóló törvény elfogadását Marija Obradović tegnap a szerb köztársasági parlamentben, az eskütétel után.

Az újonnan választott közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter kijelentette, a törvények várhatóan már a következő év első felében a képviselők elé kerülnek.

Marija Obradović, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter: „Ami nagyon fontos, az a jövedelmekről szóló törvény, amelynek meghozatala előttünk áll és erre minden bizonnyal már a következő év első felében sor kerül, mivel ez a törvény nagyon fontos és sok mindent a helyére tesz majd. Másfelől az e-kormányzat, a digitalizáció. Ez a tárca fedi a választási folyamatokat, a választói listák rendezését, az anyakönyvek, a pecsétek kérdését és számos más témakört, amelyek eddig is a közigazgatási tárcához tartoztak. Első pillantásra a polgárok számára ezek a kérdések talán nem a legfontosabbak, azonban a részletekig szabályozzák az emberek életét Szerbiában.”

Marija Obradović
fizetések
fizetés

Most

10:31, Frissítve: 11:00

Koronavírusos Lewis Hamilton

A Forma–1 közleményben számolt be arról, hogy a világbajnok Lewis Hamilton elkapta a koronavírust. Ki kell hagynia a hétvégi Szahíri Nagydíjat.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.