Ugrás a tartalomra

A fizetésekről szóló törvény elfogadása prioritás

2020.10.29
09:00
Forrás
Pannon RTV
Az első feladatok közé sorolta a fizetésekről szóló törvény elfogadását Marija Obradović tegnap a szerb köztársasági parlamentben, az eskütétel után.

Az újonnan választott közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter kijelentette, a törvények várhatóan már a következő év első felében a képviselők elé kerülnek.

Marija Obradović, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter: „Ami nagyon fontos, az a jövedelmekről szóló törvény, amelynek meghozatala előttünk áll és erre minden bizonnyal már a következő év első felében sor kerül, mivel ez a törvény nagyon fontos és sok mindent a helyére tesz majd. Másfelől az e-kormányzat, a digitalizáció. Ez a tárca fedi a választási folyamatokat, a választói listák rendezését, az anyakönyvek, a pecsétek kérdését és számos más témakört, amelyek eddig is a közigazgatási tárcához tartoztak. Első pillantásra a polgárok számára ezek a kérdések talán nem a legfontosabbak, azonban a részletekig szabályozzák az emberek életét Szerbiában.”

Marija Obradović
fizetések
fizetés

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.