Ugrás a tartalomra
Brnabic, Borisov kezelnek
Tanjug/Kormányelnöki kabinet/Mileta Mircetic/bg

Folyamatos a kétoldali gazdasági és politikai fejlődés Bulgária és Szerbia között

2018-07-07
11:09
2018-07-07
11:20
Forrás
Tanjug
Folyamatos a kétoldali gazdasági és politikai fejlődés Bulgária és Szerbia között - állapította meg a szófiai csúcson Ana Brnabić szerb és Bojko Borisov bolgár miniszterelnök.

A politikusok találkozójukon elmondták, kiemelten fontos a kereskedelem, az infrastruktúra és az energetika terén történő együttműködés is a két ország között.

Borisov üdvözli Brnabicot

A bilaterális találkozón Brnabić megköszönte a bolgár miniszterelnöknek, hogy az EU bővítésének kérdése ismét az unió előtt van napirenden, mivel Bulgária az Európai Unió Tanácsának soros elnöksége alatt azt prioritásként kezelte.

Szerbia
Bulgária
Ana Brnabić
Bojko Borisov

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.