Ugrás a tartalomra

Folytatódik az alvilág elleni harc Szerbiában

2021.03.04
11:39
2021.03.04
14:38
Forrás
Novosti
Szombaton 18 órától ülésezik a Nemzetbiztonsági Tanács. A szervezett bűnözés elleni harc lesz a téma.

Aleksandar Vučić már korábban bejelentette ezt az ülést, de akkor elhalasztották, mert az állami szervek újabb információhoz jutottak a bűnözőkkel kapcsolatban. A köztársasági elnök szerint az állam felelősen, de brutálisan leszámol a bűnözői csoportokkal. A Novosti információi szerint a napokban kihallgatott maffiacsoportokhoz köthető nők telefonjában megcsonkított emberek fotóit találták a rendőrök, sőt a szerb sajtó szerint az ügy szálai egészen egy miniszterhez vezethetnek. Vučić korábban úgy nyilatkozott, hogy a felvételek és a bizonyítékok nem csak Szerbiát, hanem egész Európát sokkolják majd.

alvilág
harc
közdelem
elleni
maffia
Szerbia
bűnszervezet
Nemzetbiztonsági Tanács
szervezett
bűnözés

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.