Ugrás a tartalomra

Folytatódnak az új kormány megalakításával kapcsolatos konzultációk

2020.10.20
11:32
2020.10.20
12:45
Forrás
Szerbiai RTV
Ana Brnabić kormányalakítással megbízott politikus ma délelőtt a Szerb Patrióta Szövetség vezetőjével, Aleksandar Šapićtyal egyeztetett.

A találkozót követően Šapić elmondta, elégedetten távozott a megbeszélésről, azt viszont nem akarta elárulni, hogy pártja része lesz-e a megalakuló kormánynak. Az új kormány összetételét kedden késő délután a Szerb Haladó Párt vezetőségének belgrádi ülése után közlik.

Ana Brnabić
kormányalakítási tárgyalás
Aleksandar Šapić

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.