Ugrás a tartalomra
Tanjug/Nikola Anđić

Folytatódnak az új kormány megalakításával kapcsolatos konzultációk

2020-10-20
11:32
2020-10-20
12:45
Forrás
Szerbiai RTV
Ana Brnabić kormányalakítással megbízott politikus ma délelőtt a Szerb Patrióta Szövetség vezetőjével, Aleksandar Šapićtyal egyeztetett.

A találkozót követően Šapić elmondta, elégedetten távozott a megbeszélésről, azt viszont nem akarta elárulni, hogy pártja része lesz-e a megalakuló kormánynak. Az új kormány összetételét kedden késő délután a Szerb Haladó Párt vezetőségének belgrádi ülése után közlik.

Ana Brnabić
kormányalakítási tárgyalás
Aleksandar Šapić

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.