Ugrás a tartalomra

Folytatta tárgyalásait New Yorkban a szerb államfő

2019.08.21
19:02
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Matthew Palmer amerikai helyettes államtitkárral és az Atlanti Tanács ügyvezető alelnökével, Damon Wilsonnal is találkozott New Yorkban Aleksandar Vučić.

A megbeszélések fő témája a Belgrád és Priština közötti viszony, valamint a szerb-amerikai kapcsolatok voltak. A szerb államfő Instagram bejegyzésében számolt be a két találkozóról.

Palmerral hosszú és komoly beszélgetést folytattak az amerikai-szerb kapcsolatokról. A Wilsonnal való találkozón pedig a Koszovóban élő szerbek érdekeinek megvédéséről, illetve Szerbia állami és nemzeti érdekeinek védelméről is szó esett - írta Vučić bejegyzésében. 

New York
Matthew Palmer
Damon Wilson
Aleksandar Vučić
Koszovó

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.