Ugrás a tartalomra
FoNet/Instragram

Folytatta tárgyalásait New Yorkban a szerb államfő

2019-08-21
19:02
2019-08-22
12:50
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Matthew Palmer amerikai helyettes államtitkárral és az Atlanti Tanács ügyvezető alelnökével, Damon Wilsonnal is találkozott New Yorkban Aleksandar Vučić.

A megbeszélések fő témája a Belgrád és Priština közötti viszony, valamint a szerb-amerikai kapcsolatok voltak. A szerb államfő Instagram bejegyzésében számolt be a két találkozóról.

Palmerral hosszú és komoly beszélgetést folytattak az amerikai-szerb kapcsolatokról. A Wilsonnal való találkozón pedig a Koszovóban élő szerbek érdekeinek megvédéséről, illetve Szerbia állami és nemzeti érdekeinek védelméről is szó esett - írta Vučić bejegyzésében. 

Aleksandar Vucic
New York
Matthew Palmer
Damon Wilson
Koszovó

Most

11:58, Frissítve: 12:05

Trópusi vihar sújtja Texast

Több mint ezer embert evakuáltak vagy mentettek ki csütörtökön az Egyesült Államokban a texasi Houston városából, amelyet az Imelda nevű trópusi vihar sújt.
08:19, Frissítve: 08:42

Javában zajlik a BorTér 2019 Szegeden

Több tucat pincészet képviselteti magát a BorTér 2019 Őszi Bormustrán Szegeden a Dóm téren kialakított rendezvényterületen. Helyszíni tudósítások a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.