Ugrás a tartalomra

Fontos a családok megőrzése és megerősítése Vajdaságban

2019.04.11
07:44
2019.04.11
17:48
Forrás
Pannon RTV
Soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok mint most.

A magyar kormánynak valóban minden magyar számít, fontos a családok megőrzése és megerősítése- hangzott el a vajdasági magyar párt EP-kampányának székelykevei előadásán. Erdődi Edvina A Magyar Nemzeti Tanács alelnöke elmondta, fontos, hogy az európai parlamenti választásokon minél több vajdasági kettős állampolgár szavazzon.

Erdődi Edvina, alelnök, Magyar Nemzeti Tanács: „Ma Székelykevén a megjelent polgárokkal a közelgő Európa választások fontosságáról beszélgettünk, arról is beszélgettünk igazából, hogy miért eredményes és miért sikeres a nemzetpolitika, és hogy ők a mindennapjaikban ezt hogyan élik meg. Egyetértettünk abban, hogy mindenkinek, akinek van szavazati joga, hozzá kell járulnia ahhoz, hogy továbbra is egy erős és összetartó magyar nemzetről beszélhessünk, ezért én arra buzdítok mindenkit, hogy éljen szavazati jogával és járuljon hozzá ahhoz, hogy továbbra is a nemzetek Európájának megmaradásáról tudjunk beszélni.”

Székelykeve
Erdődi Edvina

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.