Ugrás a tartalomra

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

2017.10.04
11:49
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő

A témák között szerepel a költségvetés átütemezése, ugyanis közel 70 millió dinárral növekszik a keret. Kinevezik több közvállalat igazgatóját is. A Komgrad Kommunális Közvállalat élére Domány Dudás Diana kerül, aki a községi tanács tagja volt. A költségvetési- és pénzügyekkel megbízott tanácstagi tisztséget Mentus Lívia látja majd el.

Fremond Árpád elmondta, decemberben kerül sor a helyi közösségi választásra is Topolyán, amelyen a VMSZ a Vajdasági Magyar Demokrata Párttal indul.

Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke: „Nem kívánunk párt színezetet adni ezeknek a választásoknak. Viszont olyan embereket kívánunk jelölni, akik folytatni szándékozzák azt az építkező munkát, ami az elmúlt időszakban a helyi közösségben zajlott, és olyan személyeket szeretnénk jelölni, akik együtt kívánnak működni az önkormányzati vezetéssel az elkövetkezendő időszakban. Számos projektumot valósítottunk meg az elmúlt időszakban a helyi közösségek területén ott, ahol az embereink vezető pozícióban vannak, és minden egyes helyi közösség az elkövetkezendő időszakban beszámol a polgároknak arról, hogy mit tett az asztalra az elmúlt négy évben, az ígéreteiből mit sikerült megvalósítania.”

Topolya
képviselő-testület
Fremond Árpád

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.