Ugrás a tartalomra

Fremond a Topolya és Bajmok közötti útszakasz felújítása mellett érvelt a parlamentben

2021.09.23
12:31
2021.09.23
16:08
Forrás
Pannon RTV
A Topolyát Bajmokkal összekötő útszakasz felújításához kapcsolódott Fremond Árpád kérdése a köztársasági parlament mai ülésén.

A Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője az építésügyi, közlekedési és infrastrukturális minisztériumnak tette fel a kérdést. Fremond Árpád arról érdeklődött, mikor kezdődnek meg a munkálatok ezen az útszakaszon. A politikus az érvelések között megemlítette, hogy ezen a szakaszon lehet eljutni a Bajmok-Bácsalmás határátkelőhöz. Elmondta, hogy főként nyáron sokan használják ezt az átlépőt. Fremond emellett turisztikai szempontból is jelentősnek tartja ezt az útszakaszt.

Fremond Árpád, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez egy olyan út, amely áthalad Pacséron és Bácskossuthfalván. Ezeken a helyeken fejlődik a fürdőturizmus, termál- és gyógyvizeik vannak. Fontos, hogy az egyre nagyobb számú látogatónak biztonságos legyen ez az útszakasz, és hogy a legrövidebb úton eljuthassanak ezekre a településekre.”

Fremond Árpád
Topolya
Bajmok
útszakasz
felújítás
VMSZ
parlament

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.