Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Fremond a Topolya és Bajmok közötti útszakasz felújítása mellett érvelt a parlamentben

2021.09.23
12:31
2021.09.23
16:08
Forrás
Pannon RTV
A Topolyát Bajmokkal összekötő útszakasz felújításához kapcsolódott Fremond Árpád kérdése a köztársasági parlament mai ülésén.

A Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője az építésügyi, közlekedési és infrastrukturális minisztériumnak tette fel a kérdést. Fremond Árpád arról érdeklődött, mikor kezdődnek meg a munkálatok ezen az útszakaszon. A politikus az érvelések között megemlítette, hogy ezen a szakaszon lehet eljutni a Bajmok-Bácsalmás határátkelőhöz. Elmondta, hogy főként nyáron sokan használják ezt az átlépőt. Fremond emellett turisztikai szempontból is jelentősnek tartja ezt az útszakaszt.

Szerbiai RTV

Fremond Árpád, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez egy olyan út, amely áthalad Pacséron és Bácskossuthfalván. Ezeken a helyeken fejlődik a fürdőturizmus, termál- és gyógyvizeik vannak. Fontos, hogy az egyre nagyobb számú látogatónak biztonságos legyen ez az útszakasz, és hogy a legrövidebb úton eljuthassanak ezekre a településekre.”

Fremond Árpád
Topolya
Bajmok
útszakasz
felújítás
VMSZ
parlament

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.