Ugrás a tartalomra

Gašić: Szerbia prioritásai között szerepel az illegális migráció visszaszorítása

2023.02.28
19:08
Forrás
Szerbiai RTV
Bratislav Gašić szerb belügyminiszterrel is találkozott Várhelyi Olivér uniós bővítési biztos, akivel az EU nyugat-balkáni cselekvési terv végrehajtásáról tárgyalt, kiemelve az illegális migráció és a határellenőrzés kérdését.

Gašić rámutatott, hogy Szerbia prioritásai között szerepel az illegális migráció visszaszorítása és az államhatár védelme, valamint a csempészet és az embercsempészet elleni küzdelem. A szerb belügyminiszter és a bővítési biztos a 24. tárgyalási fejezet – a jog érvényesülése, a szabadság és a biztonság – terén folytatott együttműködésről is beszélt, különös tekintettel a szervezett bűnözés, a terrorizmus és a kábítószerrel való visszaélés elleni küzdelemre.

Szerbia
illegális migráció
Várhelyi Olivér

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.