Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Attila

Gulyás Gergely: Bizalmat adunk az új vezetőknek

2019-07-03
16:10
2019-07-03
16:16
Forrás
MTI
Az a helyes magatartás, ha megelőlegezzük a bizalmat az uniós intézmények új vezetőinek, illetve vezetőjelöltjeinek - jelentette ki Gulyás Gergely, a magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten hozzátette, a vezetőjelöltek között vannak, akikkel több kérdésben is véleménykülönbség van köztük, illetve a Fidesz és a magyar kormány között is. Az Európai Bizottság sikeres tevékenységének azonban az a lényege, hogy vezetője a szerződések őreként járjon el a véleménykülönbségek ellenére. Mint mondta, fontos, hogy a migráció megállítása, a keresztény kultúra védelme, a nemzetek Európájának tiszteletben tartása ne legyenek támadott célok. 

Gulyás Gergely
Európai Bizottság

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.