Ugrás a tartalomra

Gyűjti a támogatói aláírásokat a Magyar Mozgalom

2018.09.27
08:23
2024.03.19
08:42
Forrás
Magyar Mozgalom
Ma Csantavéren, Nagyfényen, Magyarkanizsán, Torontálvásárhelyen, Zentán, pénteken Zentán és Szabadkán, szombaton Szabadkán várják a támogatóikat.

Gyűjti a támogatói aláírásokat a nemzeti tanácsi választásokon való induláshoz a Magyar Mozgalom. Ma 9-től 1-ig Csantavéren, a nyugdíjasok otthonában, 2-től 6-ig Nagyfényen, a helyi közösség épületében, 1-től 5-ig Magyarkanizsán, Graca Sóti Éva közjegyző irodájában, 2 és fél 5 között Torontálvásárhelyen a helyi közösségben, valamint 2 és 5 között Zentán, a Ci-Fi Civil Központ székházában fogadják a támogatóikat.

Pénteken délután ugyancsak Zentán lehet aláírni, valamint Szabadkán, az MM irodájában 5 és este 8 között. Szombaton is várják a támogatókat Szabadkán 8-tól délig.

Magyar Mozgalom
támogatói aláírások

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.