Ugrás a tartalomra

„Ha segítjük és támogatjuk egymást, akkor sikerrel vesszük az előttünk álló akadályokat is!”

2020.04.17
16:55
2020.04.17
17:24
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus kizökkentett mindennapi ritmusunkból és új feladatokat állított elénk - mondta Pásztor István Facebook-üzenetében. Megköszönte oldala követőinek, hogy figyelemmel kísérik munkáját.

Facebook-oldala indításakor még nem gondolta azt, hogy a koronavírus átírja az életünket - mondta a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. Kiemelte, a VMSZ az első pillanattól kezdve azzal foglalkozott, hogy tájékoztasson a vírussal kapcsolatban minden olyan körülményről, amit a korlátozások hoztak magukkal. E szempontból sikeresnek értékelte ezt az időszakot, és köszönetet mondott mindenkinek, aki ebben aktív szerepet vállalt.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Szeretnék külön köszönetet mondani az egészségügyi dolgozóknak, amiért fáradtságot nem ismerve szolgálják a polgárokat, segítve nekik abban, hogy megőrizzék az egészségüket, illetve hogy fölépüljenek, meggyógyuljanak. Nehéz időszak áll mögöttünk, az az igazság, hogy az előttünk álló idő se lesz könnyű, de hogyha odafigyelünk egymásra, ha összezárunk, ha segítjük és támogatjuk egymást, akkor sikerrel vesszük az előttünk álló akadályokat is.”

Pásztor István
köszönet
VMSZ
videóüzenet
követő
sikeres
tájékoztatás
egészségügyi dolgozók

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.