Ugrás a tartalomra
Kim Jong Un az új rakéta mellett
FoNet/AP

A háború már nem, csak a kezdete kérdéses

2017-12-07
07:31
2017-12-07
07:39
Forrás
MTI
A kommunista diktatúra külügyminisztériumi nyilatkozatában ír arról, hogy "kétségtelen tény”, hogy lesz a háború a Koreai-félszigeten.

Az észak-koreai külügyminisztérium szerda késő esti közlése szerint a háború már nem, csak a kezdete kérdéses. A minisztérium szóvivője nyilatkozatban tudatta, hogy a nagyszabású dél-koreai–amerikai hadgyakorlatok, továbbá Washington fenyegetései, melyek szerint megelőző csapást mérne Észak-Koreára, a háborút a Koreai-félszigeten "kétségtelen ténnyé" teszik. "Már csak az maradt kérdéses, hogy mikor tör ki" - áll a kommunista diktatúra külügyminisztériumi nyilatkozatában. "Nem akarunk háborút, de nem bújunk el előle. Ha az Egyesült Államok elszámítaná magát türelmünk megítélésében és atomháborút robbantana ki, biztosan nagy árat fizettetnénk vele hatalmas nukleáris erőnkkel, amelyet állhatatosan fejlesztünk" - olvasható a nyilatkozatban. 
 

Észak-Korea
háboró
Koreai-félsziget

Most

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.