Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Hagyományápolás, természetvédelem, oktatóprogramok

2018-10-27
12:49
2018-10-27
16:32
Forrás
Pannon RTV
A találkozón az egyesületek működését támogató pályázati lehetőségekről és a Magyar Nemzeti Tanács terveiről beszélgettek az óbecsei civil szervezetek képviselőivel.

Hagyományápolás, természetvédelem, oktatóprogramok - csak néhány azok közül a tevékenységek közül, amelyeket civil szervezetek végeznek Óbecse község területén. Ezeknek a szervezeteknek a képviselőivel találkoztak pénteken este a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben a Magyar Összefogás jelöltjei.

Ferencz József, elnök, Tisza Mente Közművelődési és Népművészeti Egyesület, Péterréve: „Az MNT pályázatain rendszeresen pályázunk, és ez nagyban elősegíti azt, hogy egyesületünk működni tud, vagy pedig valamilyen műsort, programot meg tudunk valósítani.”

A megbeszélésen a támogatási lehetőségekről és a Magyar Nemzeti Tanács előtt álló feladatokról esett szó.

Perpauer Attila, jelölt, Magyar Összefogás: „Nagyon fontos számunkra, hogy terepre jöjjünk, közösséghez, és a közösség fogalmazza meg az igényeit a nemzeti tanács felé, mi pedig ezeket igyekszünk a lehetőségekhez képest teljesíteni.”

A találkozón az óbecsei listajelöltek, Györe Decsov Emese és Boja András is részt vettek.

Nemzeti tanácsi választások 2018
Magyar Összefogás
Óbecse
Ferencz József
Perpauer Attila

Most

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.