Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Hagyományápolás, természetvédelem, oktatóprogramok

2018-10-27
12:49
2018-10-27
16:32
Forrás
Pannon RTV
A találkozón az egyesületek működését támogató pályázati lehetőségekről és a Magyar Nemzeti Tanács terveiről beszélgettek az óbecsei civil szervezetek képviselőivel.

Hagyományápolás, természetvédelem, oktatóprogramok - csak néhány azok közül a tevékenységek közül, amelyeket civil szervezetek végeznek Óbecse község területén. Ezeknek a szervezeteknek a képviselőivel találkoztak pénteken este a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben a Magyar Összefogás jelöltjei.

Ferencz József, elnök, Tisza Mente Közművelődési és Népművészeti Egyesület, Péterréve: „Az MNT pályázatain rendszeresen pályázunk, és ez nagyban elősegíti azt, hogy egyesületünk működni tud, vagy pedig valamilyen műsort, programot meg tudunk valósítani.”

A megbeszélésen a támogatási lehetőségekről és a Magyar Nemzeti Tanács előtt álló feladatokról esett szó.

Perpauer Attila, jelölt, Magyar Összefogás: „Nagyon fontos számunkra, hogy terepre jöjjünk, közösséghez, és a közösség fogalmazza meg az igényeit a nemzeti tanács felé, mi pedig ezeket igyekszünk a lehetőségekhez képest teljesíteni.”

A találkozón az óbecsei listajelöltek, Györe Decsov Emese és Boja András is részt vettek.

Nemzeti tanácsi választások 2018
Magyar Összefogás
Óbecse
Ferencz József
Perpauer Attila

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.