Ugrás a tartalomra
Tanjug

Hahn: A Koszovóról szóló belső párbeszéd jó vezetésre és bátorságra utal

2018-01-13
08:38
2018-01-13
18:01
Forrás
Szerbiai RTV
Alekasandar Vučić és Johannes Hahn péntek este Belgrádban tárgyalt. A találkozó fő témái a Balkán stabilitása és Szerbia uniós csatlakozási folyamata voltak.

A Koszovóról szóló belső párbeszéd jó vezetésre és bátorságra utal - mondta Johannes Hahn pénteken Belgrádban. Az Európai Unió bővítési ügyekért felelős biztosa Aleksandar Vučić államfővel tárgyalt a szerb fővárosban. Vučić kijelentette, mindent megtesz a béke és a stabilitás megőrzésének érdekében a Balkánon. Kettejük találkozóján tárgyaltak az EU bővítési stratégiájáról, illetve Szerbia haladásáról az integrációs úton.

Johannes Hahn
Aleksandar Vučić

Most

08:12, Frissítve: 09:23

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.
22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.
Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.