Ugrás a tartalomra
Tanjug

Hahn: A Koszovóról szóló belső párbeszéd jó vezetésre és bátorságra utal

2018-01-13
08:38
2018-01-13
18:01
Forrás
Szerbiai RTV
Alekasandar Vučić és Johannes Hahn péntek este Belgrádban tárgyalt. A találkozó fő témái a Balkán stabilitása és Szerbia uniós csatlakozási folyamata voltak.

A Koszovóról szóló belső párbeszéd jó vezetésre és bátorságra utal - mondta Johannes Hahn pénteken Belgrádban. Az Európai Unió bővítési ügyekért felelős biztosa Aleksandar Vučić államfővel tárgyalt a szerb fővárosban. Vučić kijelentette, mindent megtesz a béke és a stabilitás megőrzésének érdekében a Balkánon. Kettejük találkozóján tárgyaltak az EU bővítési stratégiájáról, illetve Szerbia haladásáról az integrációs úton.

Johannes Hahn
Aleksandar Vučić

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.