Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Haladó siker az újvidéki helyi közösségi választásokon, három helyen önálló jelöltek vették át az irányítást

2021.06.14
18:47
Forrás
Pannon RTV
Újvidéken is megtartották a helyi közösségi választásokat vasárnap. A 436 helyből 411-et a Szerb Haladó Párt által támogatott jelöltek szereztek meg.

Egyébként Újvidék mellett még hét községben tartottak tegnap választásokat Vajdaságban: Zomborban, Topolyán, Óbecsén, Begaszentgyörgyön, Kúlán, Inđiján és Ürögön. 89 helyi közösség tanácsa közül 83-ban győztek az SZHP által támogatott jelöltek, közölte Miloš Vučević, Újvidék polgármestere és a haladó párt alelnöke.

Újvidék
helyi közösségi választás
Szerb Haladó Párt

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően