Ugrás a tartalomra

Haradinaj kész napirendre tűzni a vám felfüggesztését

2019.02.13
14:58
2024.03.19
08:44
Forrás
Tanjug
Haradinaj hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz.

Ramush Haradinaj, a koszovói ideiglenes intézmények miniszterelnöke hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz - írja a pristinai sajtó.

Amennyiben valaki a kabinet tagjai közül javasolni fogja a szerbiai árura kivetett külön vám felfüggesztését, akkor a kormányfő lehetővé teszi, hogy ezt a határozatot is megvitassák a kormány ülésén, közölte Donjeta Gashi, Haradinaj tanácsadója a Koha Ditorével.

Haradinaj
Koszovó
vám

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.