Ugrás a tartalomra
Tanjug video, Archívum

Haradinaj kész napirendre tűzni a vám felfüggesztését

2019-02-13
14:58
2019-02-13
15:09
Forrás
Tanjug
Haradinaj hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz.

Ramush Haradinaj, a koszovói ideiglenes intézmények miniszterelnöke hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz - írja a pristinai sajtó.

Amennyiben valaki a kabinet tagjai közül javasolni fogja a szerbiai árura kivetett külön vám felfüggesztését, akkor a kormányfő lehetővé teszi, hogy ezt a határozatot is megvitassák a kormány ülésén, közölte Donjeta Gashi, Haradinaj tanácsadója a Koha Ditorével.

Haradinaj
Koszovó
Szerbia
vám

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.