Ugrás a tartalomra
Tanjug video, Archívum

Haradinaj kész napirendre tűzni a vám felfüggesztését

2019-02-13
14:58
2019-02-13
15:09
Forrás
Tanjug
Haradinaj hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz.

Ramush Haradinaj, a koszovói ideiglenes intézmények miniszterelnöke hajlandó a kormány soron következő ülésén napirendre tűzni a szerbiai árura kivetett külön vámok felfüggesztését, ha arra valamelyik miniszter javaslatot tesz - írja a pristinai sajtó.

Amennyiben valaki a kabinet tagjai közül javasolni fogja a szerbiai árura kivetett külön vám felfüggesztését, akkor a kormányfő lehetővé teszi, hogy ezt a határozatot is megvitassák a kormány ülésén, közölte Donjeta Gashi, Haradinaj tanácsadója a Koha Ditorével.

Haradinaj
Koszovó
Szerbia
vám

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.