Ugrás a tartalomra
Ramush Haradinaj

Haradinaj: Maradnak a szerb termékekre kirótt vámok

2019-04-25
10:54
Forrás
Tanjug
A berlini csúcstalálkozón sem fogják megszüntetni a szerbiai termékekre kirótt száz százalékos vámokat - jelentette ki Ramush Haradinaj egy pristinai televíziónak nyilatkozva.

A koszovói miniszterelnök kritizálta Federica Mogherinit. Haradinaj szerint az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője sok kárt okozott nemcsak az Európai Uniónak, hanem a Balkánnak is. Mint ismeretes a berlini csúcstalálkozó április 29-én lesz, ahol Aleksandar Vučić szerb államfő és Ana Brnabić szerb miniszerelnök találkozik Angela Merkel német kancellárral és Emmanuel Macron francia elnökkel.

Ramush Haradinaj

Most

22:00

Tragédiák a túlzsúfolt Mount Everesten

Három indiai hegymászó halt meg a Mount Everesten (Csomolungma) az elmúlt napokban, és ezzel hétre emelkedett az idei, tavaszi mászószezon halálos áldozatainak száma – közölték a nepáli hatóságok.
20:09, Frissítve: 20:18

Az egész világon felborult az időjárás

Kettéhasadt Chilében a hatalmas Dél-patagóniai jégmező - a tudósok szerint ez arra figyelmeztet, hogy a klímaváltozás hatása még a korábbi feltételezésekhez képest is sokkal súlyosabb.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.