Ugrás a tartalomra

Haradinaj: Nem, nem, nem és nem!

2019.07.16
11:18
Forrás
Beta
Marad a száz százalékos vám - erősítette meg a koszovói kormányfő.

Pristina nem vonja vissza a szerbiai és a boszniai termékekre kirótt száz százalékos vámot - ismételte meg sokadszorra is Ramush Haradinaj. A koszovói kormányfő azzal indokolta döntését, hogy ha ezt megtennék, akkor elveszítenék államiságukat. Mint fogalmazott: ez nem csak kereskedelmi kérdés, hanem ez határozza meg, hogy Koszovó önálló ország vagy sem. Haradinaj szerint továbbra is érezhető a nyomás Párizs és Berlin részéről, hogy szüntessék meg a különadót, de ezt Pristina nem fogja megtenni - húzta alá az albán politikus.

Ramush Haradinaj
Koszovó
koszovói kormányfő
vám
Pristina
önálló állam

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.