Ugrás a tartalomra

Haradinaj: Szégyenteljes Kurti nyilatkozata

2020.02.16
11:29
2024.03.19
08:49
Forrás
Szerbiai RTV
Koszovó számára szégyenteljesnek nevezte Ramush Haradinaj Koszovó korábbi kormányfője Albin Kurti jelenlegi miniszterelnök nyilatkozatát.

Koszovó számára szégyenteljesnek nevezte Ramush Haradinaj Koszovó korábbi kormányfője Albin Kurti jelenlegi miniszterelnök nyilatkozatát, miszerint a tudta nélkül írták alá a Belgrád és Pristina közötti vasútvonal kialakítására vonatkozó szándéknyilatkoztatot.

Haradinaj a saját Facebookján fejezte ki nemtetszését. A korábbi miniszterelnök szerint Kurti tudott a megállapodásról, ugyanis korábban egyeztettek arról, hogy ne támogassanak semmilyen olyan határozatot, ami ellentétes lenne Koszovó alkotmányával. Kurti nyilatkozata az Egyesült Államoknak is csalódást okozott - zárta sorait Haradinaj. 

Ramush Haradinaj
Albin Kurti

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.