Ugrás a tartalomra
Tanjug

Haradinaj: Szégyenteljes Kurti nyilatkozata

2020-02-16
11:29
2020-02-16
11:52
Forrás
Szerbiai RTV
Koszovó számára szégyenteljesnek nevezte Ramush Haradinaj Koszovó korábbi kormányfője Albin Kurti jelenlegi miniszterelnök nyilatkozatát.

Koszovó számára szégyenteljesnek nevezte Ramush Haradinaj Koszovó korábbi kormányfője Albin Kurti jelenlegi miniszterelnök nyilatkozatát, miszerint a tudta nélkül írták alá a Belgrád és Pristina közötti vasútvonal kialakítására vonatkozó szándéknyilatkoztatot.

Haradinaj a saját Facebookján fejezte ki nemtetszését. A korábbi miniszterelnök szerint Kurti tudott a megállapodásról, ugyanis korábban egyeztettek arról, hogy ne támogassanak semmilyen olyan határozatot, ami ellentétes lenne Koszovó alkotmányával. Kurti nyilatkozata az Egyesült Államoknak is csalódást okozott - zárta sorait Haradinaj. 

Ramush Haradinaj
Albin Kurti

Most

20:33, Frissítve: 22:01

Hamilton nyert, Grosjean rémes balesetet szenvedett

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amelynek rajtja után a francia Romain Grosjean ijesztő balesetet szenvedett, de kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket.
19:27, Frissítve: 19:57

A Partizan legyőzte a TSC-t

4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.
18:47, Frissítve: 18:56

Karácsonyra készülődik Budapest

Habár a koronavírus-járvány miatt idén elmaradnak Budapesten a megszokott karácsonyi programok, már egy jó ideje ünnepi hangulat uralkodik a városban.
17:29

Baleset a Bahreini Nagydíjon

Rendkívül ijesztő pillanatokkal kezdődött a Formula–1-es Bahreini Nagydíj: a Haas pilótája, Romain Grosjean hatalmas ütközés következtében esett ki a versenyből az első körben.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.