Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Michael Corder

Haradinaj visszatért Hágából Koszovóba

2019-07-26
12:41
Forrás
VajdaságMA/Szerbiai RTV
Ramush Haradinaj leköszönő koszovói kormányfő tegnap este visszatért Hágából Koszovóba, és ma 14 órára rendes kormányülést jelentett be.

Mint mondta, a július 19-én benyújtott lemondását követően eleget tett törvényes kötelezettségének a különleges ügyészségen, amely előtt szerdán jelent meg, de hallgatással védekezett. Hozzátette, a leköszönő kormány ellátja tisztségét, mert működésében nem keletkezhet vákuum. Azok, akik ezt másként gondolják, forduljanak az Alkotmánybírósághoz, és ő tiszteletben fogja tartani a bíróság döntését, húzta alá.

Ramush Haradinaj
Hága
Koszovó

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.