Ugrás a tartalomra

Hat új stadiont építenek Szerbiában

2019.09.03
18:07
2019.11.16
10:40
Forrás
Szerbiai RTV
Legkésőbb áprilisban kezdődnek meg a munkálatok - jelentette be ma Aleksandar Vučić.

A szerb elnök a leskovaci Dubočica stadionba látogatott el, ahol elmondta, valamivel több mint egy év múlva itt egy fantasztikus objektum fog állni. A szabadkai, zaječari, loznicai, kraljevói, vranjei és leskovaci stadionokba külön-külön 20 millió eurót fektetnek, és mintegy 8200 férőhelyesek lesznek. A szerb államfő kiemelte, mind a hat stadion megfelel majd a nemzetközi, UEFA-szabványoknak, fedettek lesznek és a legmodernebb reflektorok világítják majd meg őket. Amellett, hogy a válogatott is játszhat majd ezekben, más tartalmaknak is helyet adnak majd az objektumok - tette hozzá Vučić.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „A labdarúgásban nem volt ennyi eredményünk az utóbbi 25 évben. Világbajnokságot játszottunk, sajnos nem volt elég erőnk, hogy legyőzzük Svájcot, de legközelebb le fogjuk. Két klubunk a Bajnokok Ligájában játszik.”

stadion
Leskovac

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.