Ugrás a tartalomra

Határozottabb rendőri fellépést kért Pásztor István

2021.10.01
16:00
2021.10.01
16:32
Forrás
Facebook
A migrációs nyomásról is egyeztetett tegnap a szerb-magyar gázvezeték kiskundorozsmai megnyitója alkalmából Pásztor István, a VMSZ elnöke és Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter.

A pártelnök közösségi oldalán azt írta, beszélt a majdányi-rábéi tarthatatlan, tűrhetetlen, embertelen, minősíthetetlen állapotokról, újra kérve a minisztert, hogy rendőrségi jelenléttel és közbelépéssel segítsen megőrizni a helyiek fizikai nyugalmát, biztonságát. Pásztor hozzáteszi, kérte, hogy takarítsák meg a térséget a taxisok és a migrációt szervezők önkényeskedésétől, törvénysértésétől, hogy visszatérhessen a megszokott, normális rend a helybeliek életébe, tudjanak újra nyugodtan élni és dolgozni.

Pásztor hozzáteszi, csütörtök délután újabb két autóbusznyi illegális migránst gyűjtöttek be és szállítottak el Rábé és Majdány térségéből. Pásztor István posztját azzal zárja, hogy úgy érzi, Vulin miniszter segíteni fog.

Majdány-Rábé
migráns
Pásztor István
Aleksandar Vulin

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.