Ugrás a tartalomra
Tanjug/Külügyminisztérium/Ognjen Stevanovic

A határvonal módosítása Belgrád hivatalos ajánlata Pristina számára

2019-02-19
15:42
Forrás
Szerbiai RTV
A határvonal módosítása Szerbia és Koszovó között Belgrád hivatalos ajánlata Pristina számára - nyilatkozta Ivica Dačić a Szerbiai RTV-nek.

A szerb külügyminiszter hozzátette, lehetnek más kompromisszumos megoldások is. A lehetséges határvonalat még nem határozták meg - szögezte le Dačić. Arra is rámutatott, hogy a párbeszéd folytatása érdekében Pristinának meg kell szüntetni a szerb és a boszniai termékekre kiszabott 100 százalékos vámot, hiszen a nemzetközi közösségek valamennyi képviselője is elítéli azt.

Ivica Dačić
Szerbia
Koszovó
határmódosítás

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.