Ugrás a tartalomra
Tanjug/Külügyminisztérium/Ognjen Stevanovic

A határvonal módosítása Belgrád hivatalos ajánlata Pristina számára

2019-02-19
15:42
Forrás
Szerbiai RTV
A határvonal módosítása Szerbia és Koszovó között Belgrád hivatalos ajánlata Pristina számára - nyilatkozta Ivica Dačić a Szerbiai RTV-nek.

A szerb külügyminiszter hozzátette, lehetnek más kompromisszumos megoldások is. A lehetséges határvonalat még nem határozták meg - szögezte le Dačić. Arra is rámutatott, hogy a párbeszéd folytatása érdekében Pristinának meg kell szüntetni a szerb és a boszniai termékekre kiszabott 100 százalékos vámot, hiszen a nemzetközi közösségek valamennyi képviselője is elítéli azt.

Ivica Dačić
Szerbia
Koszovó
határmódosítás

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű