Ugrás a tartalomra
Kormányülés
Tartományi kormányiroda

Havi tizenkétezer dinár a harmadik gyerek után

2018-01-24
15:25
2018-01-24
15:34
Forrás
VajdaságMA
A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították az összeget.

A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították a támogatás összegét.

A népességfogyás megállítására sürgős és hatékony intézkedések kellenek, hiszen az ENSZ legfrissebb jelentése szerint Szerbia a tíz leggyorsabban fogyó ország között van, ahol a népesség 2050-ig 15 százalékkal csökkenhet. A támogatást a szülők időben megkapják majd és rendszeresen - áll a tartományi kormány közleményében.

Újvidék
Vajdaság
támogatás
kormány

Most

20:58, Frissítve: 21:09

Rossi váltja Leekenst

Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség hivatalos honlapján.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.