Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Lukács Attila

Helyi közösségi választás: Jól szerepeltek a VMSZ jelöltjei Begaszentgyörgy községben

2021.06.14
12:19
2021.06.14
12:26
Forrás
Pannon RTV
A szavazati joggal rendelkezők 38 százaléka járult tegnap az urnák elé a Begaszentgyörgy községben megtartott helyi közösségi választásokon.

Tamásfalván, Tordán és Udvarnokon szavaztak a legtöbben. Ezeken a településeken 50 százalékon felüli volt a részvételi arány, míg Magyarittabén a polgárok 28 százaléka voksolt. A Vajdasági Magyar Szövetség által támogatott jelöltek, Tamásfalva kivételével, mindenhol bejutottak a helyi közösségi tanácsba - tudtuk meg Dobai Jánostól, a VMSZ begaszentgyörgyi községi szervezetének elnökétől.

helyi közösségi választás
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Begaszentgyörgy
Torda
Tamásfalva
Udvarnok
Magyarittabé

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.