Ugrás a tartalomra

Helyi közösségi választások Csókán

2021.05.23
12:58
2021.05.23
17:35
Forrás
Pannon RTV
Helyi közösségi választásokat tartanak Csóka községben. A 7 helyi közösség tanácstagjait, illetve tanácselnökeit választják meg.

Nagy volt a jövés-menés az észak-bánáti településen. Csókán több polgár azért mozdult ki, hogy leadja szavazatát a jövendőbeli tanácstagjukra és tanácselnökükre.

A szavazóhelyeken minden felnőtt személy reggel héttől este nyolc óráig adhatja le voksát. Érits Ildikó szerint fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni: „Fontosnak találom az emberek jobblétéért.  Sokat kell dolgozni azon, hogy jobbá tegyük az életünket, és ha nem jövök el, azzal nem segítek előrelépni. Ezért találom fontosnak.”

Lőrinc Veronka azt szeretné, ha a jövőben még szebb lenne Csóka központja: „Azért jöttem, hogy kicsit Csóka rendezettebb legyen, mint amilyen eddig volt.”

Csókán a lakosok három szavazóhelyen járulhatnak az urnák elé.

helyi közösségi választás
Csóka

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.