Ugrás a tartalomra

Helyi közösségi választásokat tartottak ma Tiszakálmánfalván

2017.12.03
20:13
2017.12.04
10:43
Forrás
Pannon RTV
A kora délutáni órákban folyamatosan érkeztek a szavazók a helyi Ivo Andrić Általános Iskolában kijelölt szavazóhelyre.

Az emberek azt remélik, javul az élet a faluban. Sok tekintetben akad tennivaló – véli Kató Ilona háromgyermekes családanya.

Kató Ilona: „Változtatnék azon, hogy az egészségügyi otthonnal nem vagyok megelégedve, ami illeti a fogászatot, a gyerekorvost, a gyógyszertár nagyon kritikus helyzetben van, úgyhogy rá vagyunk kényszerülve mindennel, hogy Újvidékre menjünk, az az egyik. A másik, hogy a bölcsőde nincs befejezve, sok gyerek nem bír helyet kapni, hogy ott legyen, és van elég dolog, amin lehetne szerintem változtatni.”

A Vajdasági Magyar Szövetség jelöltje Milánovics Sándor. A VMSZ a Szerb Haladó Párttal koalícióban indul a helyi közösségi választáson.
Milánovics Sándor, jelölt, Vajdasági Magyar Szövetség: „Próbáljuk a falunkat magasabb szintre hozni, különböző kultúrprogramokat szervezni, és mindenesetre falunkban az életet jobbá tenni, ez a legelső helyen van a programunkban. A legfontosabb a szennyvízhálózat befejezése, a munkálatok már elindultak, de hát itt leszünk, hogy befejezzük, és hogy mindenki rácsatlakozzon, ez egy nagy előrelépés lesz a falu számára.”

A tiszakálmánfalvi helyi közösségi választásokon délután három óráig 30 százalékos volt a részvételi arány.

Tiszakálmánfalva

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.