Ugrás a tartalomra

Hétfőn Magyarországra látogat Emmanuel Macron

2021.12.12
16:52
2021.12.13
09:54
Forrás
MTI
A francia köztársasági elnök csúcstalálkozón vesz részt a visegrádi országok miniszterelnökeivel. Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten.

A tervek szerint a francia államfő kétoldalú megbeszélést folytat Áder János magyar köztársasági elnökkel, majd Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, azután csatlakozik a V4-ek kormányfői egyeztetéséhez.

A külföldi delegációk miatt hétfőn forgalomkorlátozások lesznek Budapesten. Az aktuális közúti és közösségi közlekedési változásokról a bkkinfo.hu oldalon, valamint a BKK Info Facebook-oldalán olvashatók friss információk.

V4-ek
Emmanuel Macron
Budapest
forgalomkorlátozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.