Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Marko Mumm

Hétfőn Szerbiába érkezik Abe Sindzó japán kormányfő

2018-01-13
14:30
2018-01-13
18:00
Forrás
Tanjug
A szerb sajtó történelmi látogatásként értékeli a távol-keleti ország tisztségviselőjének szerbiai útját, ugyanis az elmúlt 30 évben ilyen magas szintű szerb-japán találkozó nem volt Belgrádban.

Kétnapos szerbiai tartózkodása alatt egyebek között Aleksandar Vučić szerb államfővel is találkozik.

Abe Sindzó

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.