Ugrás a tartalomra
TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE/ bg

Hill: Szerbiának döntenie kell!

2023.02.08
14:50
Forrás
Tanjug
Szerbia önmaga eldöntheti, hogy bevezet-e szankciókat Oroszország ellen vagy sem - nyilatkozta Christopher R. Hill.

Amerika belgrádi nagykövete elmondta, annak ellenére, hogy Oroszországot és Szerbiát több szálon is összeköti a történelem, Belgrádnak el kell határoznia, hogy a nyugatot választja, vagy ahogy a diplomata fogalmaz, a senki földjét.

Christopher Hill
Szerbia
nyugat
Oroszország

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.