Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó Plusz: Kocsis Máté Szerbia uniós csatlakozásának felgyorsítási lehetőségeiről is nyilatkozott

2019-08-18
18:23
2019-08-19
01:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV-nek adott interjújában Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője Szerbia európai uniós csatlakozásának felgyorsítási lehetőségeiről is beszélt.

A Vajdasági Magyar Szövetség idei Szent István-napi központi ünnepségén Palicson Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője is részt vett. Az anyaországi politikust Pásztor István péntek délután a VMSZ székházában is fogadta, ahol rövid megbeszélést folytattak. Ezt követően Kocsis Máté interjút adott médiaházunknak. Mészáros György olyan témákról is beszélgetett a kormánypárt frakcióvezetőjével, mint az új Európai Bizottság viszonyulása a magyarországi törvényekhez, valamint Szerbia európai uniós csatlakozásának felgyorsítási lehetőségei.

Híradó Plusz
Kocsis Máté
Fidesz

Most

23:19, Frissítve: 23:34

Az Atlético a címvédőt, a Dortmund a PSG-t verte

Az Atlético Madrid Niguez korai gólja révén előnyből várja a címvédő Liverpool elleni visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg a Dortmund 2:1-es győzelemmel kezdte a PSG elleni párharcot.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Robbanás Újvidéken

A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.