Ugrás a tartalomra

Hogyan javíthat az életünkön a fogyasztóvédelmi törvény javaslata?

2021.09.07
13:33
Forrás
Tanjug
Amennyiben megszavazza a szerbiai parlament a fogyasztóvédelmi törvény javaslatát, létrehoznak majd egy ún Ne hívj! adatbázist.

Nehezebben ejtenek át bennünket a jövőben a mesterek, és nem zaklatnak minket a telefonos értékesítők, amennyiben elfogadja a szerbiai parlament a fogyasztóvédelmi törvény javaslatát. Az újdonságok között, amit a tervezet magában foglal, megtalálható az ún. Ne hívj! adatbázis megalakítása, amely azokat a személyeket tartalmazza majd, akik nem szeretnék, ha hívogatnák őket a telefonos értékesítő ügynökök. Újdonság még, hogy azoknak a mestereknek, akik 5 ezer dinár feletti szolgáltatást végeznek, kötelező lenne előszámlát adniuk, amelyet az ügyfélnek írásban kellene elfogadnia. A fogyasztóvédelmi törvény javaslata a szabálysértési eljárás bevezetését is tartalmazza az enyhébb szabálysértések esetében.

fogyasztóvédelem
fogyasztóvédelmi törvény
törvényjavaslat
szerbiai parlament

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.