Ugrás a tartalomra

Hogyan látja Ana Brnabić Szerbia jövőjét?

2017.06.28
11:57
Egy költséghatékony állam, amely az emberek szolgálatában áll - egy ilyen közigazgatási rendszer létrehozása lesz az új szerb kabinet egyik legfontosabb feladata - hangsúlyozta expozéjában Ana Brnabić
Egy költséghatékony állam, amely az emberek szolgálatában áll - egy ilyen közigazgatási rendszer létrehozása lesz az új szerb kabinet egyik legfontosabb feladata - hangsúlyozta expozéjában Ana Brnabić. A kormányalakító kifejtette: azon dolgozik majd, hogy a polgárok ismét bízzanak az ország vezetésében. Emellett miniszterelnökként azon lesz, hogy egyenlő esélyt biztosítson Szerbia minden állampolgárának. Aláhúzta: folytatni kell a megkezdett reformokat, szinten tartva az államháztartási hiányt és a gazdaság növekedését. Ana Brnabić, kormányalakító, Szerbia: „Egy széleskörű és mindent átfogó államigazgatási reformot indítottunk. Amelynek célja, hogy a polgárok szolgálatába állítsa az államot. Növelnénk a közalkalmazottak munkájának hatékonyságát. Egyszerűsítenénk az ügyintézési folyamatot, egy olcsóbb állam érdekében. Lefektettük az elektronikus ügyintézés alapjait. Emlékeztetném önöket arra is, hogy az infrastruktúra-fejlesztésen is dolgozunk. Illetve, hogy az elmúlt években több kilométer autóút épült, mint az elmúlt évtizedekben.” (Fotó: Tanjug)
szerbiai parlament
expozé
Ana Brnabić

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.