Ugrás a tartalomra

Horvátország szerbiai nagykövetével találkozott Aleksandar Vučić

2020.10.14
16:10
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő és Hidajet Biščević a két ország jószomszédi kapcsolatai mellett való elkötelezettségről, valamint az együttműködés megerősítéséről tárgyalt.

Mindkét fél az infrastrukturális projektek kapcsán az együttműködés fejlesztésének fontosságáról beszélt, különös tekintettel a Belgrád és Zágráb közt lévő vasút fejlesztésére. Vučić elmondta, arra számít, hogy a jövőben a kölcsönös tiszteletre alapozva legyőzhetik a múlt sérelmeiből fakadó akadályokat, mivel a béke és az együttműködés politikája kölcsönös előnyökkel járna Szerbia és Horvátország polgárai számára is. 

Horvátország
Aleksandar Vučić

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.