Ugrás a tartalomra

Így szavaznak Óbecsén

2020.06.21
11:08
2020.06.21
15:53
Forrás
Pannon RTV
Óbecse község területén 38 szavazóhelyen közel 33 ezer polgár voksolhat ma.

Míg legutóbb 9, az idén csak 5 választási lehetőségük van az óbecseieknek az önkormányzati szavazás keretében. A községi képviselő-testületbe 36 jelölt kerülhet be.

Nagy volt a nyüzsgés ma délelőtt Óbecsén az újfalusi piacon. A bevásárlás előtt a III. helyi közösség épületében kialakított szavazóhelyre sokan betértek, hogy leadják voksukat. Vajda Mihály minden alkalommal elmegy szavazni.

„Ez nagyon fontos minden embernek, mert az a mi jövőnk. Reménykedjünk abban, hogy jobb életet fogunk élni.”

Pintér Erzsébet a férjével érkezett a szavazóhelyre.

„Rendszeresen járunk szavazni, mert úgy van, hogy ez a kötelessége az emberiségnek.”
 

Óbecse község területén 38 szavazóhelyen közel 33 ezer polgárnak van lehetősége arra, hogy leadja szavazatát. Nyerges Mária és a férje is az újfalusi helyi közösségben voksolt.

Nyerges Mária, Óbecse: „Nem rendszeresen jövünk, de most azért meggondoltuk, hogy használják ki a mi szavazati jogunkat, ennyi. Szeretnénk, hogy jobb legyen.”

Óbecse községben 36 képviselő-testületi tagot kell megválasztaniuk a szavazópolgároknak.

Óbecse
Választások 2020
Szerbia
köztársasági
önkormányzati
tartományi

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.