Ugrás a tartalomra

Írásban válaszolt a Külügyi Bizottság kérdéseire Várhelyi Olivér

2019.11.18
14:29
2019.11.18
18:31
Forrás
Népszava
Világosan és egyértelműen kiáll az európai értékek érvényesítése mellett Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt az Európai Parlament külügyi bizottságának küldött írásbeli válaszaiban.

A hatoldalas dokumentumban nem hagy kétséget afelől, hogy az Európai Bizottság tagjaként következetesen védelmezni fogja a jogállamot, a demokráciát és az alapvető jogokat - írja a Népszava. Várhelyi Olivérnek öt pótlólagos írásbeli kérdést tettek fel a szakbizottság képviselői, mert úgy ítélték meg, hogy múlt csütörtöki meghallgatásán nem sikerült eloszlatni a politikai függetlenségével kapcsolatos aggodalmakat. A biztosjelölt ma délig kapott időt a válaszadásra. A pártfrakciók szóvivői legkésőbb ma délután 4 órakor döntenek, hogy javasolják-e Várhelyi Olivért az Európai Bizottság bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős tagjának.

Várhelyi Olivér

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.
11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.