Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ismét betontömböket helyezett el a koszovói rendőrség a Mitrovica-Leposavić úton

2023.01.24
16:34
Forrás
Szerbiai RTV
A koszovói rendőrség különleges egysége a Mitrovica-Leposavić főúton, az úgynevezett Bistrica-híd melletti ellenőrzőponton betontömböket helyezett el, valamint az út melletti pihenőhelyen található konténert is megerősítették.

Ezen az útszakaszon a járművek az akadályok miatt jelentősen lassítani kényszerülnek, cikk-cakkban haladva.

A betontömböket a tegnapi incidenst követően helyezték el ismét, amelyben Miljan Delevićet meglőtték. A rendőrök egy civil járműre nyitottak tüzet, mert az állításuk szerint nem állt meg és nekiment egy rendőrautónak. Az ellenőrzőpontnál lévő rendőrök ezután rálőttek a távolodó járműre, és eltalálták Miljan Delevićet. Az ugyanabban a járműben utazó másik személy nem sérült meg.

Koszovó
Szerbia
beton

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.