Ugrás a tartalomra

Ismét betontömböket helyezett el a koszovói rendőrség a Mitrovica-Leposavić úton

2023.01.24
16:34
Forrás
Szerbiai RTV
A koszovói rendőrség különleges egysége a Mitrovica-Leposavić főúton, az úgynevezett Bistrica-híd melletti ellenőrzőponton betontömböket helyezett el, valamint az út melletti pihenőhelyen található konténert is megerősítették.

Ezen az útszakaszon a járművek az akadályok miatt jelentősen lassítani kényszerülnek, cikk-cakkban haladva.

A betontömböket a tegnapi incidenst követően helyezték el ismét, amelyben Miljan Delevićet meglőtték. A rendőrök egy civil járműre nyitottak tüzet, mert az állításuk szerint nem állt meg és nekiment egy rendőrautónak. Az ellenőrzőpontnál lévő rendőrök ezután rálőttek a távolodó járműre, és eltalálták Miljan Delevićet. Az ugyanabban a járműben utazó másik személy nem sérült meg.

Koszovó
Szerbia
beton

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.