Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Ismét Vladimir Dimitrijević a Köztársasági Választási Bizottság elnöke

2020-10-24
22:27
2020-10-24
22:55
Forrás
Szerbiai RTV
A szerbiai köztársasági parlament azzal zárta ülését, hogy megszavazta a Köztársasági Választási Bizottság új tagjait, valamint annak elnökét.

A 17 tag között szerepel Veljko Odalović, a parlament főtitkára, valamint Miladin Kovačević, a Köztársasági Statisztikai Hivatal képviselője is. A Köztársasági Választási Bizottság titkárnak pedig Srđan Smiljanićot nevezték ki, helyettese Branko Marinković lett.

Vladimir Dimitrijević
Köztársasági Választási Bizottság
elnök
tag
parlament
köztársasági
ülés
megválaszt
Veljko Odalović
Miladin Kovačević
Köztársasági Statisztikai Hivatal
Srđan Smiljanić
titkár
főtitkár
Branko Marinković

Most

16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.
16:27, Frissítve: 16:35

Újabb ámokfutás Németországban

Emberek közé hajtott egy autós a németországi Trierben egy sétálóutcában, a város polgármesterének tájékoztatása szerint ketten meghaltak, tízen megsérültek.
14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.