Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Külügyminisztérium/Ognjen Stevanovic

Ivica Dačić reagált Richard Grenell kijelentésére

2020.01.23
19:19
Forrás
Szerbiai RTV
Koszovó elismerésének visszavonására irányuló diplomáciai hadviselés nem képezheti kompromisszum tárgyát a szerbiai és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vám visszavonásával összefüggésben.

Ezt jelentette ki Ivica Dačić, szerb külügyminiszter Richard Grenell, amerikai különmegbízott kijelentésére reagálva, aki Pristinától a szerbiai és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vám visszavonását, Belgrádtól pedig a Koszovó függetlenségének visszavonására irányuló diplomáciai hadviselés leállítását kérte. Dačić leszögezte, Szerbiának együttműködőnek kell lennie, azonban mint mondta, mindenki láthatja, hogy nem Szerbia a problémák forrása, hanem Pristina egyoldalú döntései.

Ivica Dačić
Richard Grenell
100 Folk Celsius

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.