Ugrás a tartalomra
Tanjug/TARA RADOVANOVIC/bs

Izrael zöld listára tette Szerbiát

2020-09-16
20:23
2020-09-16
20:28
Forrás
Tanjug
Izrael zöld listára tette ma Szerbiát - erről értesített a szerb államfőt Izrael új szerbiai nagykövete.

Aleksandar Vučić ma fogadta Jahel Vilant, aki közölte, a szerb állampolgároknak, ha Izraelbe látogatnak, nem kell karanténba vonulniuk a koronavírus miatt. A nagykövet közvetítette Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök elismerését Aleksandar Vučić Washingtonban folytatott sikeres tárgyalása kapcsán. A szerb államfő és a nagykövet reményüket fejezték ki, hogy a következő években több izraeli beruházó érkezik majd Szerbiába.

Izrael
Jahel Vilan
Aleksandar Vučić
nagykövet
Szerbia

Most

23:01, Frissítve: 23:07

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.
19:45, Frissítve: 20:33

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.