Ugrás a tartalomra

Janković - Szerbiának olyan országnak kell lennie ahol tisztelik a kormányt és a törvényeket (videó)

2017-03-20
16:35
Aleksandar Vučić személyében egy olyan ember akar köztársasági elnök lenni, aki már most miniszterelnök, aki irányítja a minisztériumokat, hivatalokat, az ügyészséget és még sok mást - mondta Saša Janković
Aleksandar Vučić személyében egy olyan ember akar köztársasági elnök lenni, aki már most miniszterelnök, aki irányítja a minisztériumokat, hivatalokat, az ügyészséget és még sok mást - mondta Saša Janković. Az államfőjelölt kifejtette, ha bírósági végzés nélkül lerombolják az épületeket, ha a rendőrség nem reagál a lakosok hívására, eltitkolja, hogy a polgárok segítséget kérnek, ha a bűntettek helyszínét eltakarítják, és ezeket még nappal is megteszik, akkor világos, hogy Aleksandar Vučić mit szeretne, milyen országban szeretné, ha élnénk. Saša Janković, államfőjelölt: „Olyan országnak kell lennie, amelyben mindenek előtt mindenki tiszteli a kormányt és tiszteletben tartják a törvényeket, amelyben bírósági végzés alapján végzik a bontásokat, amelyben engedély alapján építkeznek, amelyben egyetlen lakost sem foszthatnak meg a szabadságától, hogy elvegyék a mobiltelefonjukat, hogy a homokba dugják a fejüket, amelyben semmilyen rendszámtábla nélküli fekete autó nem teremthet rendet, illetve felfordulást, amelyben tudni lehet, hogy ki miért felel, ki mit csinál.”Saša Janković
államfőválasztás 2017

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő