Ugrás a tartalomra
Járóka Lívia
Flickr

Járóka Líviát jelölte az Európai Parlament alelnökének az Európai Néppárt

2017-11-14
07:09
2017-11-14
07:22
Forrás
MTI
Járóka Lívia Pelczné Gáll Ildikó szeptember elején megüresedett EP-képviselői helyét tölti be. Az alelnöki posztról szerdán szavaz az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén.

Járóka Líviát, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét jelölte az Európai Parlament egyik megüresedett alelnöki posztjára az Európai Néppárt. Járóka Lívia Pelczné Gáll Ildikó szeptember elején megüresedett EP-képviselői helyét tölti be. Mostani alelnöki jelölésével egyben az Európai Számvevőszék tagjának kinevezett Pelczné Gáll Ildikó távozásával megüresedett alelnöki tisztséget is betöltheti majd. Pelczné Gáll Ildikót a magyar kormány jelölte az Európai Számvevőszék tagjának, és szeptember 1-től tölti be luxembourgi hivatalát. Az alelnöki posztról szerdán szavaz az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén.

Járóka Lívia
Pelczné Gáll Ildikó
Európai Parlament
néppárt
Számvevőszék

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő