Ugrás a tartalomra

A jó üzleti légkör az amerikai befektetők bevonzásának a kulcsa

2018.05.24
16:13
2024.03.19
08:40
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić államfő és Ana Brnabić kormányfő munkaebéden látta vendégül John Kerry egykori amerikai külügyminisztert és Tim Collinst, aki az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb üzletembere.

Az üzleti légkör fejlesztésének kulcsszerepe van az amerikai befektetők Szerbiába vonzása tekintetében - áll a szerb elnök sajtószolgálatának közleményében. Aleksandar Vučić államfő és Ana Brnabić kormányfő munkaebéden látta vendégül John Kerry egykori amerikai külügyminisztert és Tim Collinst, aki az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb üzletembere. A felek egyetértésüknek adtak hangot, miszerint a béke és a stabilitás megőrzése mellett az előnyös üzleti légkör megteremtésével növelhető a tengerentúlról beáramló tőke mennyisége.

Brnabić
üzletember
befektető
amerikai

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.