Ugrás a tartalomra
Twitter

Joe Biden a Fehér Házban fogadta Szerbia amerikai nagykövetét

2022.04.09
08:34
2022.04.09
11:03
Forrás
Szerbiai RTV
Marko Đurić közösségi oldalán egy, az USA elnökével készült közös fotót is megosztott.

Azt írta, nagyra értékelik ezt a gesztust, ez tiszteletadás Szerbia irányába és a 140 éves közös kapcsolataikra való tekintettel, amelyek ez elmúlt években számos területen folyamatos javulást mutatnak. Đurić továbbá kiemelte, Szerbia, mint felelősségteljes és megbízható partner, folytatja következetes politikáját, ami a régió stabilitását illeti, ezzel a nyugat-balkáni emberek békéjét, fejlődését és gazdasági előrehaladását segítve.

USA
Egyesült Államok
Amerikai Egyesült Államok
Marko Đurić
Washington

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.